Bouw volgende fase Park Rijnsoever gestart

Bouw volgende fase Park Rijnsoever gestart

Inmiddels kan niemand er meer omheen: de nieuwe ruim opgezette woonwijk Park Rijnsoever in Katwijk is bijna compleet. Dinsdag 15 juli jl. is er weer een stap gezet richting de afronding van het project: de officiële handeling door wethouder Wim van Duijn voor de bouw van 13 woningen type Egelantier en Wolverlei. Dit onder toeziend oog van kopers en andere genodigden.

Park Rijnsoever
Het project Park Rijnsoever, een samenwerkingsverband tussen de Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij (KBM Groep) en VORM Ontwikkeling, kenmerkt zich door de groene setting met in het midden van west naar oost een park met een waterpartij waar alle bewoners van kunnen genieten. Aan de randen van de wijk zijn brede groenstroken met veel bomen en ook bij de woningen is veel groen. Auto’s worden zoveel mogelijk voor de deur gemeden, zodat kinderen de ruimte krijgen om veilig buiten te kunnen spelen.
De ruim opgezette wijk bestaat uit een variatie aan woningen van appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande villa’s.

Woningen Egelantier & Wolverlei
Dit plandeel van 13 woningen is in samenwerking met de gemeente Katwijk ontwikkeld door VORM Ontwikkeling uit Papendrecht. De bouw is uitbesteed aan de Katwijkse Bouwmaatschappij KBM.

De Egelantierwoningen zijn gelegen in een groenrijke omgeving aan een prachtige waterpartij.Deze woningen zijn reeds allen verkocht. Het type Wolverlei betreft twee-onder-een-kap woningen met een woonoppervlakte van circa 145 m2 en beschikt standaard al over een fraaie woonkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping. 4 van de 6 woningen zijn voorzien van een aangebouwde garage. Optioneel is toevoeging van deze garage bij de woonkamer, waardoor deze wordt uitgebreid met zo’n 15 m2 en een fantastische leefruimte ontstaat! Door het deels optrekken van de gevel ontstaat er bij beide woningen een ruime zolderverdieping met veel gebruiks- en inrichtingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen eenvoudig één of meerdere extra ruimten gecreëerd worden. Met hun traditionele rode baksteen en dakpan krijgen de Wolverleiwoningen een statige uitstraling direct bij de ontsluiting van de wijk naar de Biltlaan.

Volgens de planning nemen de eerste bewoners het eerste kwartaal van 2015 hun intrek in de woningen. Heeft u interesse? Er zijn nog slechts 2 Wolverlei-woningen beschikbaar. Prijs vanaf € 340.000,- v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.parkrijnsoever.nl.

Gepubliceerd op: 16.07.2014