Woningmarkt in Tripodia Katwijk

Woningmarkt in Tripodia Katwijk

Op zaterdag 13 september 2014 wordt de jaarlijkse Woningmarkt in Tripodia georganiseerd. Wij nodigen u uit om deze dag langs te komen. U kunt van 10.00 uur tot 15.00 uur zonder enige verplichting gratis informatie ophalen over het kopen of huren van een nieuwbouw- of bestaande woning in Katwijk.

Andere deelnemers aan de woningmarkt zijn: Dunavie, Bouwfonds Ontwikkeling, Ouwehand Bouw Groep B.V., Van Zessen Claer, De Raad, ABN Amro, Rabobank Katwijk, Regiobank, Tameling Hypotheken & Assurantiën, Katwijks Hypotheekhuys, Hypotheekshop, Assurantiekantoor De Oude Rijn, Otto Advies, QP-advies, Verhees Notarissen, Kooitje Makelaars, Ancora Adviesgroep, Van Egmond Van Hirtum, Potters Vooijs & van der Plas en Hoevens.

Workshops
Speciaal voor huurders die geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning, wordt er tijdens de Woningmarkt een workshop georganiseerd. Door gespecialiseerde medewerkers wordt u kort en duidelijk uitgelegd wat er komt kijken bij het kopen van een woning. Deze workshop wordt gehouden om 11.00 uur.

De starterslening is er voor iedereen die voor het eerst een hypotheek aangaat. Heeft u vragen over de starterslening? Om 14.00 uur wordt een korte workshop gehouden waarin de starterslening duidelijk aan u wordt uitgelegd.

Kinderopvang
Kok Kinderopvang is aanwezig voor de opvang van uw kinderen. Zij kunnen spelen als u een workshop bijwoont of in gesprek bent.

Wij ontmoeten u graag op zaterdag 13 september 2014.

Gepubliceerd op: 05.09.2014