Een flinke
actieradius

KBM Groep is een familiebedrijf met de wortels in de Katwijkse samenleving. We zijn actief op de terreinen ontwikkeling, bouw, onderhoud en verduurzaming en hebben een flinke actieradius. Zo vindt u ons op tal van plekken in zowel Zuid- als Noord-Holland.

Familiebedrijf

Hard werken met oog voor elkaar en de toekomst

Dat we een echt familiebedrijf zijn, komt terug in de sfeer van de organisatie: we weten van aanpakken, maar we hebben ook oog voor elkaar. We zoeken dan ook graag verbinding met alle verschillende betrokken stakeholders. We gaan meestal niet voor één project een relatie aan, maar voor een langere tijd. Door verbindingen te zoeken en de juiste samenwerkingen aan te gaan, kunnen we de juiste steen bijdragen aan de toekomst. Zowel voor klanten en eindgebruikers als voor het milieu.

Missie

Samen bouwen op gedeelde kennis en vertrouwen met respect voor ieders kwaliteiten. Voor vandaag, maar zeker ook voor morgen.

Visie

Samen een positieve bijdrage leveren aan de meest kwalitatieve en duurzame woningen en gebouwen voor iedere klant en eindgebruiker.

Ontstaan

De eerste bouwsteen werd gelegd in 1957

Bart van der Plas nam in de zomer van 1957 de sprong in het diepe: als net vijfentwintigjarige startte hij als zelfstandig aannemer in de bouw en legde daarmee de basis voor de huidige KBM Groep. Hierbij was de combinatie van het ondernemerschap en de liefde voor het vak voor hem de voorwaarde voor succes en het hebben van plezier in het werk.

Na vele jaren voor derden te hebben gebouwd, is KBM Groep ook zelf gaan ontwikkelen om bouwvolume te genereren. De ontwikkeling van het Katwijkse Badcentrum in 1975 zorgde voor de doorbraak van KBM Groep als ontwikkelende bouwer.

Vervolgens werd er een grootschalig stadsvernieuwingsproject, bestaande uit winkelruimten, een parkeergarage en 180 appartementen geheel voor eigen rekening en risico ontwikkeld en gebouwd.

Dit project was de eerste aanzet tot projectontwikkeling, een activiteit die daarna steeds verder is uitgebouwd en ook heeft geresulteerd in de opbouw van een vastgoedportefeuille in eigen beheer.

In 1997 namen de drie zonen van Bart het bedrijf over. Dick, Jan Bart en Willem bouwden het sindsdien uit tot de huidige KBM Groep. Naast voortzetting van de bestaande activiteiten in de seriematige en gestapelde woningbouw, is KBM Groep de laatste 15 jaar met name verder gegroeid in de segmenten zorgbouw en onderhoud.

Contact KBM Groep

Bouwen
aan morgen

Bezoekadres

KBM Groep B.V.
Scheepmakerstraat 2
2222 AC Katwijk

Postadres

Postbus 94
2220 AB Katwijk

071 - 402 92 15
info@kbm.nl

Katwijkse Bouwmaatschappij KBM
t: 071 - 402 92 15
Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij
t: 071 - 409 10 40
KBM Onderhoud & Renovatie
t: 071 - 402 92 15

Stel je vraag via ons contactformulier.KBM Groep bezoeken

Scheepmakerstraat 2 in Katwijk routebeschrijving