Ons uitgangspunt is
altijd ontzorgen

KBM Groep is een dienstverlenende onderhoudspartner en als vaste partner actief voor meerdere professionele opdrachtgevers. Zowel in de zorg als de woningmarkt. Ontzorgen is daarbij ons uitgangspunt.

In overleg stellen wij meerjarenonderhoudsplanningen op en voeren het onderhoud uit. Zo onderhouden en behouden we het vastgoed voor de gebruikers van vandaag en morgen. Net even een stapje verder proberen te zetten is daarbij ons uitgangspunt. Alles draait om een efficiënt proces, zowel in de opname van de werkzaamheden als in de uitvoering. Voor de meer specialistische werkzaamheden werken we samen met partijen die al heel lang voor ons werken en weten hoe hoog wij de lat leggen op zaken als kwaliteit en vakkundigheid.

Oog voor de toekomst

De overstap naar verbeterde materialen

Bij onderhoudswerkzaamheden kijken we ook of we de woning tegelijkertijd kunnen verduurzamen. Zo vervangen we defecte onderdelen door onderdelen die langer meegaan. Tevens kijken we of de oude onderdelen gerecycled kunnen worden. Door de bewoners goed te adviseren over het onderhoud wat gepleegd is, krijgen ze meer aandacht voor energiegebruik en reductie ervan.

Lees meer over oog voor de toekomst
Co-creatie

Tevreden woningcorporatie en bewoners

Onderhoud vindt veelal plaats in bewoonde woningen. Voor ons is het daarom essentieel om goed samen te werken met zowel de woningcorporatie als de bewoners. Door ons aan de gemaakte afspraken te houden en ervaren werknemers in te zetten, zorgen we dat alle betrokken partijen tevreden zijn.

Interview met Cock van Leeuwen, manager Vastgoed

Bewoners meenemen in de plannen

“De relatie met KBM Groep is gewoon heel goed”, zegt Cock van Leeuwen, manager Vastgoed van Woningstichting Sint Antonius van Padua. “Ze spelen goed in op wat wij belangrijk vinden.”

Volgens Van Leeuwen weet KBM Groep precies wat de woningstichting belangrijk vindt. “En dat is dat ze intern de organisatie op orde hebben. Zo zijn ze altijd op tijd met de offertes. En ook de uitvoering is altijd goed georganiseerd.” Vooral dat laatste vindt Van leeuwen belangrijk.

Lees het hele interview
Communicatie

Bewoners meenemen in de plannen

KBM Groep vindt het van groot belang dat bewoners precies weten waar ze aan toe zijn. We maken dan ook een duidelijke planning en houden ons aan de gemaakte afspraken. Ook zorgen we dat de bewoner vooraf precies weet wat we gaan doen en in welke ruimtes in de woning de werkzaamheden plaatsvinden.