Bouwteam overeenkomst voor Hyde park in Hoofddorp

Op woensdag 25 april hebben Snippe Projecten en IC Netherlands (namens Hyde Park Hoofddorp) en KBM Groep hun handtekening gezet onder de bouwteamovereenkomst voor de realisatie van blok 13-16 in het transformatieproject Hyde Park, dat de komende jaren in Hoofddorp wordt gerealiseerd.

De initiatiefnemers zijn in 2017 gestart met de ontwikkeling van Hyde Park. Met de herontwikkeling van dit verouderde en deels leegstaande kantorenpark Beukenhorst-West wordt met Hyde Park een nieuwe stadswijk, omvattende circa 3.000 koop- en huurwoningen, met hoogstedelijke uitstraling inclusief winkels, horeca en gemaksvoorzieningen gecreëerd. In samenwerking met Winy Maas van MVRDV is het stedenbouwkundig ontwerp tot stand gekomen.

De ondertekening van deze bouwteamovereenkomst markeert de ontwikkeling van een woongebouw van ca. 36.000 m2 BVO, met daarin circa 340 appartementen. Daarnaast omvat dit plandeel commerciële ruimten, een ondergrondse parkeergarage met op het dek een binnentuin. Architect is MVSA Architects uit Amsterdam. Start bouw staat gepland voor medio 2019.

Op de foto v.l.n.r.: Guido van der Veen (IC Netherlands), Dick van der Plas (KBM Groep), André Snippe (Snippe Projecten), Willem van der Plas (KBM Groep)

Delen: