HM Koningin Maxima draagt de bouw een warm hart toe

Koninklijk bezoek in Rijnsburg

Vanmiddag mocht onze directeur Willem van der Plas namens KBM Groep, samen met voorzitter Arno Visser van Bouwend Nederland, Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen op ons bouwproject Nieuwbouw 117 sociale huurwoningen in Rijnsburg, welke wij in opdracht van woningcorporatie Dunavie realiseren

Het was een werkbezoek vooruitlopend op de Dag van de Bouw a.s. zaterdag 17 juni. Na een uitleg over digitalisering en BIM in de bouw in onze bouwkeet, werden de veiligheidsschoenen aangedaan, de bouwhelm opgezet en werd er een ronde gedaan over de bouw. Na afloop werd ook het Bouwlab bezocht, die ingezet gaat worden op Basisscholen groep 7 en 8 om jongeren te motiveren te kiezen voor techniek.

De Koningin was zeer belangstellend en geïnteresseerd, draagt de bouw een warm hart toe en benadrukte ook het belang om jongeren te interesseren voor techniek.

We zijn er bijzonder trots op dat Koningin Máxima een werkbezoek bracht aan dit project van KBM Groep en ook met onze medewerkers in gesprek is gegaan.

Een prachtige blijk van waardering voor de bouwsector, waar we met veel plezier op terugkijken.

Delen: