Onderhouden

Voor de bewoner en
waardebehoud

Altijd net even
een stapje verder

KBM Groep is een dienstverlenende onderhoudspartner en als co-maker actief voor meerdere professionele opdrachtgevers. Zowel in de zorg- als de woningmarkt. Ontzorgen is daarbij ons uitgangspunt.

In overleg stellen wij meerjarenonderhoudsplanningen op en voeren het onderhoud uit. Zo onderhouden en behouden we het vastgoed voor de gebruikers van vandaag en morgen. Net even een stapje verder proberen te zetten is daarbij ons uitgangspunt.

We leggen de lat hoog

Daarnaast voeren wij voor diverse woningcorporaties als co-maker het mutatieonderhoud uit in woningen die tijdelijk leeg komen te staan. Voor woningcorporaties is het belangrijk dat deze woningen zo snel mogelijk weer de verhuur in kunnen.

Alles draait dus om een efficiënt proces, zowel in de opname van de werkzaamheden als in de uitvoering. Voor de meer specialistische werkzaamheden werken we samen met partijen die al heel lang voor ons werken en weten hoe hoog wij de lat leggen op zaken als kwaliteit en vakkundigheid.

Bouwen
aan morgen

Dagelijks werken wij aan een prettig leven voor onze klanten. Wij bouwen geen woningen of gebouwen, wij maken een thuis voor iedereen. Of het nu gaat om huisvesting voor ouderen die zorg nodig hebben of starters en jonge gezinnen die nog aan het begin van hun wooncarriere staan. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. En dát begrijpen wij bij KBM Groep nu eenmaal als geen ander.