Over KBM

Een familiebedrijf in hart en nieren

KBM Groep is een familiebedrijf met de wortels in de Katwijkse samenleving. We zijn actief op de terreinen ontwikkeling, bouw, onderhoud en verduurzaming en hebben een flinke actieradius. Zo vindt u ons op tal van plekken in zowel Zuid- als Noord-Holland.

Dat we een echt familiebedrijf zijn komt terug in de sfeer die we als organisatie hebben. We zijn een bedrijf dat weet van aanpakken, maar we hebben ook oog voor elkaar. Dat zien we terug in het feit dat onze mensen graag bij én voor ons werken. Er is nauwelijks verloop en de relaties die wij met opdrachtgevers, co-makers, onderaannemers en leveranciers aangaan zijn meestal niet voor slechts één project, maar voor een langere tijd.

KBM Groep is een familiebedrijf dat de ogen voor nieuwe ontwikkelingen niet sluit. Innovaties die hun waarde in de praktijk hebben bewezen sluiten we graag in onze armen. Dat maakt ons voor professionele opdrachtgevers een aantrekkelijke partner om mee samen te werken. En dat doen we dan ook veelvuldig: voor woningcorporaties, ontwikkelaars en partijen in de zorg. Want ook in dat segment hebben wij onze sporen inmiddels wel verdiend.

Als we kijken naar wat op dit moment de grootste uitdaging is dan is dat wel het verduurzamen van de bestaande omgeving. Of het nu gaat om labelstappen of het volledig naar Nul op de Meter brengen van de woning, wij spelen daar graag een rol in.

Juist omdat een gezonde en toekomstbestendige woon- en leefomgeving past in de visie van ons familiebedrijf: bouwen aan morgen.

KBM vacatures

Ook onderdeel worden van onze familie? Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Ervaren uitvoerder